SJAL hakee päävalmentajaa

Anne Lantee
29.11.2013

Suomen Jousiampujain Liittoon kuuluu yli 50 jousiammuntaseuraa, joissa lajia harrastaa yli 2000 jousiampujaa. Liitto hakee nyt päätoimista

 

PÄÄVALMENTAJAA

 

vastaamaan liiton valmennuksen kokonaisuudesta. Päävalmentajan tehtäviin kuuluu maajoukkueen valmennuksen lisäksi muun muassa liiton urheiluakatemiatoiminnan kehittäminen ja jousiammuntavalmennus valitussa akatemiassa, valmentajakoulutusjärjestelmän kehittäminen ja lajiosien toteutus sekä huippu-urheilun tukipalveluiden koordinointi. Työn erityinen painopistealue on paralympia- ja olympiavalmennus.

 

Edellytyksinä tehtävän menestykselliseen hoitamiseen on jousiammunnan valmennusosaaminen, vankka käytännön kokemus jousiammuntavalmennuksesta, hyvä englannin kielen taito sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot.

Työ sisältää viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

 

Työsopimus on määräaikainen ja kestoltaan 1 vuosi. Sopimuskauden jälkeen työsopimusta voidaan jatkaa yhteisellä sopimuksella.

 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen tulee palauttaa 13.12.2013 mennessä osoitteeseen info@jousiampujainliitto.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa huippu-urheilukoordinaattori Petteri Alahuhta, sähköposti: huippu-urheilu(ät)jousiampujainliitto.fi, puh. 040 708 4326.