SM-mitaleista ammutaan ensi vuonna Helsingin keskustassa

Anne Lantee
10.4.2014

Tauluammunnan SM-kilpailut järjestetään heinäkuussa 2015 Helsingissä. Normaalista kaavasta poiketen kilpailut ovat kolmipäiväiset. Finaalit viedään Helsingin keskustaan.

Helsingin Jousiammuntapiiri järjestää tauluammunnan SM-kilpailut 17.-19. heinäkuuta 2015, yhteistyössä pääkaupunkiseutulaisten jousiammuntaseurojen Artemiksen, Robin Hoodin ja Wilhelm Tellin kanssa.

Kilpailut järjestetään kolmipäiväisenä, ja mukana ovat yleisten luokkien lisäksi juniori-, seniori- ja parajousiampujat.

Alustavan aikataulun mukaan perjantaina ammutaan karsintakierrokset kahdessa ryhmässä siten, että muut kuin yleiset luokat ammutaan aamupäivällä ja yleiset luokat iltapäivällä. Näin muiden luokkien ampujat voivat osallistua yleisten luokkien mukana seurajoukkueiden mestaruustaistoon.

Lauantaina ammutaan ottelukierrokset ja finaalit, pois lukien tähtäinjousen ja taljajousen yleisten ja naisten luokkien ja seurajoukkueiden mitaliottelut. Nämä viedään sunnuntaina Helsingin keskustan alueelle. Finaalipaikka tarkentuu Helsingin kaupungin kanssa käytävien keskustelujen myötä.

Perjantaina ja lauantaina kilpailupaikkana toimii Leppävaaran urheilupuiston stadion Espoossa.