Hae pohjoismaiseen tuomarikoulutukseen Kööpenhaminassa

Anne Lantee
2.4.2015

Pohjoismaat järjestävät yhteistyössä tuomariseminaarin Kööpenhaminassa 31.7.-2.8.2015. Osana koulutusta käydään myös katsomassa jousiammunnan MM-finaaleja. Hae SJAL:n tukemaan koulutukseen viimeistään 13.4.2015.

Pohjoismaat järjestävät yhdessä tuomariseminaarin Kööpenhaminassa 31.7.-2.8.2015. Seminaarissa käsitellään ajankohtaisia tuomariasioita, eroja pohjoismaisten ja kansainvälisten sääntöjen välillä, tulevaisuudennäkymiä jousiammunnan ja tuomaroinnin osalta ja tapaustutkimuksia sekä vaihdetaan kokemuksia osallistujien kesken. Seminaarin osana käydään kahtena päivänä myös katsomassa jousiammunnan MM-finaaleja.

Seminaariin otetaan yhteensä enintään 20 osallistujaa Pohjoismaista. Suomesta lähetetään enintään neljä osallistujaa, joiden osallistumisen (sis. majoitus ja aamiaiset ja MM-kisaliput) liitto maksaa. Matkakulut ja ruokailu paikan päällä jäävät osallistujien itse maksettavaksi. Opetuskieli on englanti. Seminaarin kouluttajina toimivat Morten B. Wilmann ja Schandorff Vang. 

Kaikilla päätuomarilisenssin omaavilla henkilöillä on mahdollisuus hakea koulutukseen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa tuot ilmi ainakin kielitaitosi ja sen, miksi koulutus kiinnostaa, tuomarineuvostolle viimeistään 13.4.2015 osoitteeseen tuomarineuvosto(ät)jousiampujainliitto.fi.

Lähtijät valitsee tuomarineuvoston esityksestä liittohallitus viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Jos siis tuomarina kehittyminen ja kenties kansainvälinen tuomarinura kiinnostavat, lähetä hakemuksesi!