Nuorten PM-kilpailut lähestyvät

Anne Lantee
6.5.2015

Nuorten PM-kilpailut ammutaan Ruotsin Hallsbergissa 3.-4.7.2015. Ilmoittautumiset kisoihin tapahtuvat seuroittain SJAL:n toimistoon viimeistään 24.5.2015. SJAL myös etsii joukkueenjohtajaa kisoihin.

Nuorten PM-kilpailuissa on kolme ikäluokkaa: juniorit (18-20-vuotiaat), kadetit (16-17-vuotiaat) ja pohjoismaiset kadetit eli 13-15-vuotiaat. Henkilökohtaisen kilpailun lisäksi ammutaan joukkuekilpailu, jossa voidaan tarvittaessa yhdistää maajoukkueiden lisäksi myös pohjoismaisia yhdistelmäjoukkueita, jotta kaikki pääsevät ampumaan. Henkilökohtaisessa kilpailussa ammutaan 72 nuolta ja pudotuskierrokset.

PM-kilpailut järjestetään Hallsbergissa, varsinaiset kilpailupäivät ovat 3.-4.7.2015. Perjantaina 2.7. kisapaikalla pääsee harjoittelemaan.

Kisajärjestäjä tarjoaa perinteisesti koulumajoitusta kisojen ajaksi aivan kisakentän vierestä. Koulumajoitukseen tulee ottaa mukaan oma retkipatja. Vaihtoehtoisesti voi yöpyä kisakentän vieressä teltassa tai matkailuautossa, tai järjestää omatoimisesti majoituksen muualta. Myös ruokailut voi halutessaan tilata järjestäjien kautta.

Osallistumismaksu on 500 Ruotsin kruunua. Saman verran maksaa myös majoitus koulussa tai leirintäalueella ja niin ikään 500 SEK ruokailut perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen. Yhteensä summa on siis 1500 SEK. Halutessaan voi itse järjestää omatoimisesti majoituksen ja ruokailut muuallakin. SJAL maksaa suomalaisten osallistujien maksut Ruotsiin ja laskuttaa maksut myöhemmin seuroittain.

Sitovat ilmoittautumiset kisoihin tehdään seuroittain liiton toimistoon viimeistään 24.5.2015 kisajärjestäjien sivuilta löytyvällä excel-muotoisella ilmoittautumislomakkeella. Lomake löytyy osoitteesta http://www.jif.nu/index.php?visa=190&subpage=190. Samasta osoitteesta löytyy tarkempia tietoja kilpailusta.

Kilpailussa ammutaan oman seuran kilpailupaidassa. Kisaan ei ole osallistumiskiintiöitä eikä karsintarajoja.

Joukkueenjohtaja haussa


Liitto hakee PM-kisoja varten joukkueenjohtajaa, joka järjestelee matkustamisen Ruotsiin ja toimii kisojen aikana joukkueenjohtajana Suomen joukkueelle. SJAL maksaa joukkueenjohtajan osallistumiskulut. Tehtävään voi hakea lyhyellä vapaamuotoisella hakemuksella, joka lähetetään liiton toimistoon viimeistään 18.5.2015 osoitteella info(ät)jousiampujainliitto.fi.