Parajousiammunnan ranking-kilpailu ja nuorten Euroopan cup alkamassa

Anne Lantee
19.5.2015

Alankomaissa alkaa tänään kansainvälinen parajousiammunnan ranking-kilpailu. Mukana on neljä suomalaista ampujaa. Huomenna käynnistyy Itävallassa myös nuorten Euroopan cupin osakilpailu, jossa on mukana yksi suomalainen.

Parajousiammunnan ranking-kilpailu pyörähtää käyntiin Almeressa Alankomaissa tänään 72 nuolen alkukilpailulla. Kisassa ovat mukana Suomesta Jean-Pierre Antonios miesten W1-sarjassa, Saana-Maria Sinisalo naisten tähtäinjousen avoimessa sarjassa ja Jere Forsberg ja Keijo Kallunki miesten taljajousen avoimessa sarjassa.

Huomenna keskiviikkona kisaohjelmassa ovat pudotuskierrokset, torstaina ammutaan joukkuekilpailu ja perjantaina vuorossa ovat henkilökohtaiset mitaliottelut.

Kilpailujen nettisivut löytyvät osoitteesta www.dpat.nl.

Tuloksia voi seurata osoitteessa www.ianseo.net/Details.php?toId=1063.

Nuoret aloittavat Klagenfurtissa huomenna


Nuorten Euroopan cupin osakilpailu Itävallan Klagenfurtissa alkaa huomenna keskiviikkona alkukilpailulla. Mukana on Suomesta Mirjam Tuokkola juniorinaisten tähtäinjousessa.

Pudotuskierrokset ammutaan Klagenfurtissa torstaina ja mitaliottelut lauantaina. Perjantai on joukkuekilpailupäivä.

Kilpailun tulossivu löytyy osoitteesta www.ianseo.net/Details.php?toId=805. Kilpailuja voi seurata myös World Archery Europen sivuilta www.archeryeurope.org.