Nuorten MM-kilpailut alkavat huomenna Yanktonissa

Anne Lantee
8.6.2015

Jousiammunnan nuorten MM-kilpailut alkavat huomenna Yanktonissa Yhdysvalloissa. Mukana on neljä suomalaista jousiampujaa.

Suomen joukkueessa ampuvat tähtäinjousijuniorit Eero Mäenpää, Markus Nikkanen ja Samuel Ratilainen ja taljajousijuniori Toni Juusola. Junioreilla tarkoitetaan alle 20-vuotiaita. Lisäksi kilpailuissa on mukana kadettien eli alle 17-vuotiaiden luokat.

Kilpailu alkaa huomenna tiistaina, jolloin Yanktonissa ammutaan 72 nuolen peruskilpailu. Kaikki suomalaiset ovat vuorossa aamupäivällä klo 9 alkaen paikallista aikaa. Aikaero Suomeen on 8 tuntia.

Henkilökohtaiset pudotuskierrokset ammutaan keskiviikkona ja torstaina. Keskiviikkona ammutaan myös parikilpailun pudotuskierrokset, joskaan suomalaisia ei ole parikilpailussa mukana. Joukkuekilpailun pudotuskierrokset ammutaan perjantaina. Lauantaina vuorossa ovat taljajousen mitaliottelut ja sunnuntaina tähtäinjousen mitaliottelut.

Kilpailujen tuloksia voi seurata World Archeryn sivuilla osoitteessa http://www.worldarchery.org/EVENTS/World-Championships/2015/Youth-Yankton-2015/Scoreboard