Juhana Rüster aloittaa liiton valmennuspäällikkönä

Anne Lantee
25.6.2015

Juhana Rüster allekirjoitti tänään työsopimuksen SJAL:n valmennuspäällikön tehtävässä. Hän aloittaa työt elokuun alussa 3.8.2015.

SJAL:n rekrytointikokonaisuus täydentyy lopulliseen muotoonsa, kun Juhana Rüster aloittaa liiton valmennuspäällikkönä elokuun alussa.

Valmennuspäällikön vastuulla on muun muassa liiton valmentajakoulutusjärjestelmän kehittäminen ja seuravalmentajien osaamisen kasvattaminen, huippu-urheilun vastuualueen operatiivinen johtaminen, valmennusryhmien valmennuksen koordinointi ja yhteisleirit, urheiluakatemiatoiminnan kehittäminen ja junioritoiminnan kehittäminen.

Sopimus on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Juhana Rüsterillä on vahva jousiammuntatausta sekä maajoukkueurheilijana että valmentajana, mutta kokemusta myös muista lajeista. Erityisinä osaamisalueina hänellä on valmennuksen puolella lajiosaamisen lisäksi kuntosalivalmennus, kestävyysurheilu ja ravitsemus. Hän on myös sertifioitu personal trainer ja kuntosalivalmentaja.

Rüster on ollut myös mukana liittohallitustyöskentelyssä kahden kauden ajan ja vastannut muun muassa SJAL:n strategiatyön vetämisestä.

Vantaalla asuvalla Rüsterillä on pitkä työkokemus asiantuntijatehtävistä ja projektien johtamisesta erityisesti suurten järjestelmä- ja liiketoiminnan kehityshankkeiden parissa. Hän siirtyy SJAL:oon Accenturesta, jossa hän toimi useiden vuosien ajan johtavana konsulttina. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.