SJAL Veikkauksen verkkokumppaniksi

Anne Lantee
24.8.2015

Suomen Jousiampujain Liitto ja Veikkaus ovat solmineet verkkokumppanuussopimuksen. Veikkauksen pelien pelaaminen liiton sivujen kautta tuo suoraan euroja jousiammunnalle.

Pelaatko säännöllisesti Veikkauksen pelejä, kuten Lottoa, Eurojackpotia, Kenoa tai Pitkävetoa? Nyt voit ohjata jousiammuntaan lisää tukea veikkausvoittovaroista, sillä pelaamalla liiton sivujen kautta tai liiton sopimustunnuksella, maksaa Veikkaus tietyn prosenttimäärän tätä kautta pelattujen pelien vaihdosta SJAL:lle.

Jotta eurot kilahtavat jousiammunnalle, tulisi Veikkauksen pelejä pelata joko klikkaamalla Veikkauksen banneria liiton etusivulla tai tallentamalla esimerkiksi puhelimen tai tabletin aloitusnäyttöön pikanäppäin, joka ohjaa suoraan liiton kumppanitunnuksella Veikkauksen sivuille.

Klikkaamalla liiton etusivulla olevaa Veikkauksen banneria pääset Veikkauksen sivuille osoitteella, joka on varustettu liiton kumppanitunnuksella. Voit tallentaa tämän osoitteen myös nettiselaimesi suosikkeihin tai puhelimen tai tabletin aloitusnäyttöön. Veikkauksen sivuille päästyäsi kirjaudu normaalisti sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa haluamasi pelit. Jos et vielä ole Veikkauksen kanta-asiakas, voit linkistä avautuvalla sivulla rekisteröityä asiakkaaksi.

Vain tätä kautta pelatuista peleistä Veikkaus maksaa prosenttiosuuden SJAL:lle. Pelaamisen hinta on pelaajalle sama minkä tahansa kanavan kautta, joten lisätuki jousiammunnalle ei ole pelaajan kukkarosta.

Puhelimella ja tabletilla pelaavat voivat liiton sivujen linkin kautta pelaamisen vaihtoehtona tallentaa liiton kumppanitunnuksella varustetun linkin suoraan aloitusnäyttöön alla olevia ohjeita seuraamalla

  1. Klikkaa SJAL:n etusivulla www.sjal.fi sieltä löytyvää Veikkauksen banneria.
  2. Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy SJAL:n partnerID.
  3. Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille. Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhone, Android, Nokia/Windows Phone
  4. Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraasi.

Muistathan, että Veikkauksen pelien pelaaminen edellyttää pelaajalta vähintään 18 vuoden ikää.

Opetus- ja kulttuuriministeriön vuosittain jakamat lajiliittojen toiminta-avustukset ja seurojen seuratuet maksetaan myös veikkausvoittovaroista.