Hae liiton viestintä- ja PR-työryhmään!

Anne Lantee
25.1.2016

Haluaisitko olla mukana suunnittelemassa liiton viestintää, järjestämässä erilaisia tapahtumia tai tekemässä Jousiampuja-lehteä? Viestintä- ja PR-työryhmään etsitään innokkaita vapaaehtoisia monenlaisiin osakokonaisuuksiin. Haku on käynnissä 15.2.2016 asti.

Viestintä- ja PR-työryhmä vastaa toimintasuunnitelman mukaan muun muassa Jousiampuja-lehden toteutuksesta ja sisällöstä. Avoinna on myös päätoimittajan paikka. Lisäksi työryhmä suunnittelee ja toteuttaa suhdetoimintaa ja osallistuu vuonna 2016 laadittavien viestintästrategian ja -suunnitelman laatimiseen ja toteuttamiseen.

Työryhmään etsitään nyt näistä asioista kiinnostuneita vapaaehtoisia. Voit hyvin hakea työryhmään, vaikka sinua kiinnostaisi vain lehtityöskentely tai jokin muu osakokonaisuuksista. Viestintä- ja PR-työryhmä voi tarvittaessa jakautua pienempiin ryhmiin työstämään tiettyjä osakokonaisuuksia. Kiireisimpänä asiana starttaa viestintästrategian laatiminen heti, kun työryhmä on saatu nimettyä. Strategiatyö vaatii kohtalaisen intensiivistä osallistumista maaliskuun loppuun asti.

Hae työryhmään lähettämällä sähköpostitse (info ät jousiampujainliitto.fi) vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 15.2.2016. Mainitse hakemuksessa, mistä osa-alueista olet erityisesti kiinnostunut ja kerro mahdollisesta aiemmasta kokemuksestasi tai opinnoista. Ainut välttämätön edellytys ryhmään valittavilla on into osallistua ja kehittää viestintäpuolen asioita. Viestintä- ja markkinointiosaaminen on toki etu. Työryhmätyöskentelystä esimerkiksi opiskelija saa hyvää kokemusta, jonka voi lisätä ansioluetteloon. Palkkaa työskentelystä ei makseta. Lisätietoja ryhmän toiminnasta saa toiminnanjohtaja Anne Lanteelta, puh. 040 5935 658, info ät jousiampujainliitto.fi.