SM-karsinnan tulokset selvillä

Anne Lantee
1.2.2016

Yleisten luokkien karsinta Tampereella ammuttavaan sisäammunnan SM-kisaan päättyi viikonloppuna ammuttuihin kolmeen kilpailuun.

Karsinnan perusteella ennakkosuosikkeina kisoihin lähtee tähtäinjousen yleisessä luokassa Antti Tekoniemi Vaasan Diana-57:stä tuloksella 584 ja naisten luokassa lauantaina hurjan tuloksen 572 ampunut Mirjam Tuokkola Teuvan Jousiampujista. Taljajousessa yleisen luokan kärkipaikka tilastoissa on Pohjan Jousen Toni Juusolalla tuloksella 592. Naisten puolella ykköspaikan jakavat Tiina Kärkkäinen Oulun Jousimiehistä ja Anne Lantee Robin Hoodista tuloksella 573. Vaistojousessa yleisen luokan selvänä ykkösenä karsintatilastossa on Timo Leskinen Vaasan Diana-57:stä tuloksella 564. Naisten kärkisija on Elisa Wirkkalalla Oulun Jousimiehistä tuloksella 528.

SM-kisa ammutaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa osana SM-viikkoa 13.-14.2.2016. SM-viikolla on mukana jousiammunnan lisäksi 21 muuta lajia.

Karsintatilasto löytyy osoitteesta http://tilasto.sjal.fi/karsinta/.

Aivan kaikki karsinnasta paikan saaneet eivät ole tulossa kisoihin Tampereelle, joten karsintarajan alapuolella olevat voivat ilmoittautua vielä tämän viikon aikana kisoihin. Lopullinen osallistujalista kisoihin on selvillä 8.2.

Matkat edullisesti


SM-viikon yhteistyökumppanina oleva Onnibus tarjoaa bussilippuja Tampereelle ja takaisin puoleen hintaan kisojen aikana 12.-14.2.2016. Lippuja voi ostaa osoitteessa www.onnibus.com kampanjakoodilla SMVK16. Kannattaa olla nopea ja varata liput ennen kuin bussit täyttyvät.