SJAL ja Sherwood Shop yhteistyöhön Ensinuolissa

Juhana Rüster
26.2.2016

Suomen Jousiampujain Liitto ja jousiammuntavälineiden erikoisliike Sherwood Shop aloittavat yhteistyön, jolla tuetaan Ensinuolet alkeiskurssikonseptia ja liiton juniorityötä.

Sherwood Shop on koonnut hinta-laatusuhteeltaan hyvän tähtäinjousipaketin, johon sisältyy jousen lisäksi tähtäin, etustabilisaattori, blungeri, hylly, klikkeri, nuolet, ampujan suojavarusteet ja laukku. Optiona pakettiin kuuluu sivuvakaajat, V-bar ja ulontaja. Paketti mahdollistaa turvallisen tavan Ensinuolet kurssilaisille hankkia ensimmäiset jousiammuntavälineet. Jousipaketti on nimetty Ensijouseksi. Ensivaiheessa konseptissa on tähtäinjousi aikuisille ja nuorille. Seuraavassa vaiheessa on tulossa tähtäinjousipaketti nuoremmille junioreille sekä vaisto- ja taljajousipaketit. Halutessa jousipaketit saa valmiiksi koottuina ja perussäädöissä.

Sopivat ja riittävän laadukkaat välineet ovat tärkeä osa lajin ensitaipaleilla. Sherwood Shopin tuotteistettu jousipaketti tuo hyvän lisän SJAL:n pilottivaiheessa olevaan Ensinuolet -konseptiin.

Jokaisesta myydystä Ensijousi -paketista Sherwood Shop lahjoittaa 5% Suomen Jousiampujain Liiton juniorityön tukemiseen. Tuki kohdennetaan juniorien kansainväliseen kilpailutoimintaan ja valmennustyöhön.

Lisätietoja Ensijousesta: https://www.sherwoodshop.fi/info/ensijousi/15/

Lisätietoja Ensinuolista: www.ensinuolet.fi