Tulospalvelutyöryhmä kaipaa vahvistuksia!

Anne Lantee
23.6.2016

Kiinnostunut jousiammunnan lisäksi tapahtumista? Numerot ja tietotekniikka pysyvät näpeissä? Tykkäät huolehtia, että ympärilläsi asiat sujuvat mallikkaasti? Hae nyt SJAL:n tulospalvelutiimiin!

Ryhmän tehtävänä on kehittää tulospalvelutoimintaa vastaamaan nykypäivän näkyvyyden vaatimuksia ja avustaa sekä kouluttaa kansallisia kilpailujärjestäjiä. Tavoitteena on kattaa koko Suomi tiimiin kuuluvilla koulutetuilla tulospalveluhenkilöillä jotka voivat tarvittaessa huolehtia tai avustaa oman alueensa SM-kilpailuiden sekä muiden suurempien kilpailuiden tulospalveluun liittyvistä järjestelyistä. Tavoitteenamme on madaltaa pienempien seurojen kynnystä järjestää esimerkiksi SM-kilpailuita ja taata laadukas tulospalvelu niin paikan päälle kuin muualle.

Tärkein ominaisuus tiimiläisillä on kiinnostus asiaan ja halu sitoutua tiimiin. Yksin ei joudu tekemään ja tiimi kouluttautuu yhdessä. Mukana on pitkäaikaisia tulospalvelupäälliköitä, jotka tietävät pahimmat kompastuskivet. Eduksi katsotaan kilpa-/järjestäjäkokemus sekä Ianseo-kokemus, mutta välttämätöntä se ei ole.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan Jaakko Setälälle, jaakko(ät)hood-espoo.fi