Suomen Jousiammuntavalmentajat kerho perustettu

Juhana Rüster
18.11.2016

Suomalaisten jousiammuntavalmentajien ja -ohjaajien asiaa ajava kerho on perustettu 17.11. Kerho kuuluu yhteisäjäsenenä Suomen Valmentajiin.

Suomen Jousiammuntavalmentajat on yhdistysmuodoltaan kerho, joka toimii epävirallisesti Suomen Jousiamujainliiton alla. Virallisesti kerho kuuluu Suomen Valmentajiin (rekisteröity yhdistys). Kerhoon liittyminen tapahtuu Suomen Valmentajien kautta. Kaikki lajin parissa toimivat valmentajat, ohjaajat tai valmentamista opiskelevat voivat liittyä Suomen Valmentajiin ja samalla Suomen Jousiammuntavalmentajiin. Liittyminen tapahtuu täyttämällä lomake Suomen Valmentajien sivulla ja valitsemalla yhteisöksi Suomen Jousiammuntavalmentajat.

Vuoden jäsenyys maksaa 59€ ja sillä saa täydet jäsenoikeudet ja -edut Suomen Valmentajissa. Kulloinkin voimassa olevat jäsenedut on luettavissa täältä. Merkittävimmät edut ovat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Valmentaja-lehti, jäsenhintaiset koulutukset ja alennukset VK-kustannuksen ja Fitran kirjoista sekä ST1:n ja Shellin polttoaineista. Lisäksi Suomen Valmentajilta voi anoa tukea ulkomailla tapahtuviin koulutuksiin (vuoden jäsenyyden jälkeen).

Uusille VOK1-tason valmentajille tarjotaan ensimmäisen vuoden jäsenyyttä hintaan 35€. Jo Suomen Valmentajien henkilöjäseninä olevat voivat liittyä lajiyhteisöön yksinkertaisesti pyytämällä tätä suoraan Suomen Valmentajien toimistosta (toimisto(at)suomenvalmentajat.fi).

Suomen Jousiammuntavalmentajiin kuuluville annetaan jäsenalennuksia SJAL:n järjestämiin valmentajakoulutuksiin (esim. Valmentajasymposium). Jäsenmaksusta (59€) palautuu noin kolmasosa Suomen Jousiammuntavalmentajien käyttöön. Palautukset ohjataan täysimääräisesti valmennuskoulutusten tukemiseen.

Suomen Jousiammuntavalmentajille on avattu myös omat sivut archery.fi sivustoon. Samasta osoitteesta löytyy myös harjoitepankki, joka on tarkoitettu valmentajille ja omin nokkineen harjoitteleville jousiampujille.